Productivitate redefinită cu noua gama Xerox VersaLink: imprimanta Xerox VersaLink B400 şi multifuncţionalul Xerox VersaLink B405

Productivitate redefinită cu noua gama Xerox VersaLink: imprimanta Xerox VersaLink B400 şi multifuncţionalul Xerox VersaLink B405

Indiferent dacă le utilizaţi ca dispozitive independente sau le integraţi in flota dumneavoastră extinsă, imprimanta Xerox® VersaLink B400 şi imprimanta multifuncţională VersaLink B405 – cu tehnologia Xerox® ConnectKey® – vă cresc productivitatea. Lucraţi aşa cum doriţi, de la orice dispozitiv, cu securitate maximă şi conectivitate simplă la şi din locaţii de tip cloud şi din reţea.

Xerox VersaLink B400 este o imprimantă A4, alb-negru, ideală pentru firmele mici și mijlocii sau pentru echipele de lucru din companiile mari. Echipamentul asigură un volum maxim lunar de până la 110.000 de pagini, are o viteză de imprimare de până la 45 ppm (pagini pe minut), la o rezoluție de până la 1.200 x 1.200 dpi.

Echipamentele din gama VersaLink sunt prevăzute cu numeroase funcții și tehnologii Xerox care economisesc timp, fiind concepute pentru a accelera schimbul de informații și a optimiza fluxurile de lucru ineficiente. Xerox VersaLink B400 este o imprimantă care se adaptează la cerințele unui birou modern, în care angajații au nevoie în primul rând de mobilitate. Echipamentul este compatibil cu Apple® AirPrint®, Google Cloud Print™, Xerox® Print Service Plug-in pentru Android™ și Mopria® Print Service Plug-in pentru Android™.

Un alt avantaj pe care îl prezintă Xerox VersaLink B400 este nivelul ridicat de securitate. Imprimanta asigură protecție completă pe mai multe niveluri, atât pentru documente, cât și pentru date. Funcțiile de securitate includ crearea automată de certificate cu autosemnare, filtrarea adreselor IP, a domeniilor și a porturilor, autentificarea în rețea precum și controlul accesului și autentificarea prin card de identificare.

Echipamentul de imprimare Xerox VersaLink B400 este conceput pentru a face viața mai ușoară utilizatorilor din birouri, îmbinând caracteristici de creștere a eficienței cu funcții de securizare a datelor și a documentelor.

Xerox VersaLink B405 este un echipament multifuncțional de imprimare proiectat pentru birourile firmelor mici și mijlocii sau grupurile de lucru din marile companii.

Unul din principalele avantaje oferite de Xerox VersaLink B405 îl reprezintă ușurința de utilizare. Cu ajutorul asistenților de instalare, care nu necesită suport IT, și al opțiunilor de configurare pas cu pas, utilizatorii pot instala și folosi echipamentul în timp record.

De pe ecranul tactil color personalizabil de 5 inchi, se pot selecta cu ușurință sarcini și funcții, salvând setările comune ca presetări pentru configurarea simplă a lucrărilor. Funcția Simple ID permite utilizatorilor individuali și grupurilor să introducă ID-ul de utilizator și parola o singură dată, pentru a beneficia apoi de acces rapid și sigur la presetările specifice sarcinii de lucru și la aplicațiile utilizate frecvent, de pe un ecran inițial personalizat.

Xerox VersaLink B405 imprimă alb-negru până la 45 de pagini pe minut (ppm) și scanează 53 de imagini pe minut în alb-negru (ipm) și 28 ipm color. Eficiența acestui echipament este garantată și de alimentatorul automat de documente cu inversare (RADF) cu capacitate de 60 de coli, care gestionează documente față-verso pentru copiere, scanare și trimitere prin fax.

În ceea ce privește scanarea, echipamentul poate scana către dispozitive USB, e-mail sau către rețea (FTP sau Browse SMB). De asemenea, există și o funcție de previzualizare a fișierelor scanate și a faxurilor, precum și o funcție de recunoaștere optică a caracterelor (OCR) integrată.

Echipamentul multifuncțional Xerox VersaLink B405 este compatibil cu tehnologia Xerox ConnectKey, iar aplicațiile disponibile în Xerox App Gallery contribuie la optimizarea nivelului de eficiență la birou. De exemplu, prin intermediul aplicației Xerox Easy Translator Service, utilizatorii pot traduce rapid documente în peste 44 de limbi.

Xerox VersaLink B405 reușește să redefinească productivitatea în birourile moderne, grație aplicațiilor inteligente preinstalate și funcțiilor rapide și sigure de imprimare și scanare.